Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ

Συνεχίζει η Τριτοκομματική Κυβέρνηση να εκτελεί πιστά τις εντολές του Δ.Ν.Τ και της Τρόϊκα .
Μετά το προκλητικό ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας, σειρά πήρε τώρα και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που το διαχωρίζει και αυτό σε καλό και σε κακό κομμάτι για να διευκολύνει το ξεπούλημά του.
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι ένας: Η εξυπηρέτηση των μεγάλων τραπεζικών συμφερόντων χωρίς να την ενδιαφέρει καθόλου η αναγκαιότητα δημιουργίας ενός ισχυρού δημόσιου πυλώνα τραπεζών με τη συμμετοχή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ο οποίος θα λειτουργεί σε αυτή τη δύσκολη περίοδο κρίσης ως μοχλός ανάπτυξης της Ελληνικής Οικονομίας.
Η διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας, των συμφερόντων του δημοσίου και ολόκληρης της κοινωνίας επιβάλλεται να είναι ο μοναδικός και ουσιαστικός στόχος για την υγιή ανάπτυξη του Τραπεζικού κλάδου.
Το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στο ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και τάσσεται αλληλέγγυα στα δίκαια αιτήματά τους και διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι  δεν θα δεχτούμε την εκποίηση του Δημόσιου πλούτου, τη διάσπαση του Ταχ. Ταμιευτηρίου και τις απολύσεις των εργαζομένων.

Από τη Διοίκηση